Όροι χρήσης / Πολιτική

Όροι χρήσης / Πολιτική

Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου

• ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το υλικό αυτό  που παρέχεται από  το  ξενοδοχείο Atrium Hotel, Ρέθυμνο, Κρήτη, Ελλάδα ως υπηρεσία προς τους πελάτες της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Αυτός ο δικτυακός τόπος περιέχει το Atrium Hotel και άλλα πολύτιμα εμπορικά σήματα που ανήκουν και χρησιμοποιούνται από το Atrium Hotel για να διακρίνει τις υπηρεσίες και τα εμπορεύματά του. Αυτά τα εμπορικά σήματα και τα συναφή ιδιόκτητο ακίνητο προστατεύεται από την αντιγραφή και την προσομοίωση σύμφωνα με την εθνική και διεθνή νομοθεσία και δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί ή να χρησιμοποιηθούν χωρίς τη ρητή προηγούμενη γραπτή άδεια του Atrium Hotel.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Οι πληροφορίες, τα κείμενα, γραφικά, εικόνες, ήχους, συνδέσμους και όλες οι άλλες πληροφορίες και το λογισμικό δημοσιευθεί ή άλλως περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα (τα "Περιεχόμενα") είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Atrium Hotel, και, εκτός συγκεκριμένα προβλέπεται στο παρόν, δεν μπορεί να αντιγραφεί , διανομή, προβολή, αναπαραγωγή ή η μετάδοση, σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, ​​ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Atrium Hotel. Σε περίπτωση που η έγγραφη άδεια χορηγείται, όλες οι πληροφορίες λήψης ( «περιεχόμενο») πρέπει να πιστωθεί στο Atrium Hotel.

Copyright © 2017 Atrium Hotel Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

 

Περιορισμένη άδεια

Τα περιεχόμενα μπορούν να  αναπαράγονται μόνο για προσωπική μη εμπορική ή εσωτερική χρήση. Αυτή είναι μια άδεια και δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου, και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς:

(α) το περιεχόμενο δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια προβολή, παράσταση, πώληση ή ενοικίαση

(Β) Περιεχόμενο του λογισμικού δεν μπορεί να μεταποιηθεί από τρίτο με οποιονδήποτε τρόπο.

(Γ )Πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά και ανακοινώσεις δεν μπορούν να αφαιρεθούν  από τα περιεχόμενα

(Δ) Τα περιεχόμενα δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο πρόσωπο και

(ε) κάθε πρόσωπο για το κατέβασμα, αναπαραγωγή ή με άλλο τρόπο χρήση των περιεχομένων, δια του παρόντος συμφωνεί να αποφευχθεί οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή των περιεχομένων.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Atrium Hotel προσπαθεί να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο είναι ακριβείς και αξιόπισστο. Ωστόσο, το Atrium Hotel δεν είναι αλάθητο και μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν σφάλματα ή / και παραλείψεις. Ως εκ τούτου, το Atrium Hotel αποποιείται οποιαδήποτε εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με οποιοδήποτε θέμα απολύτως σχετικά με αυτήν την τοποθεσία Web και τυχόν συνδέσμους εκεί μέχρι και εκεί-από, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ως προς την εμπορευσιμότητα, μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας, ή την καταλληλότητα για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Atrium Hotel δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κάθε πληροφορία σχετικά με τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα. Το Atrium Hotel  από καιρό σε καιρό  αναθεωρεί τα περιεχόμενα και / ή τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους πόρους που περιγράφονται εκεί και διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε τέτοιες αλλαγές χωρίς καμία υποχρέωση να ενημερώσει τους   επισκέπτες αυτού του Web site.

TO ATRIUM HOTEL ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ATRIUM HOTEL ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τον Internet E-Mail μόνο για να μας στείλετε το μη εμπιστευτικό υλικό σημειώσεων που  δεν περιλαμβάνουν εμπιστευτικές προσωπικές ή ιδιωτικές πληροφορίες. Για την προστασία σας, οι απαντήσεις μας δεν θα περιλαμβάνουν καμία εμπιστευτική πληροφορία. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τον Internet E-Mail για να μας στείλετε τις οδηγίες της συναλλαγής. Οι πελάτες που επιλέγουν να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet στο Atrium Hotel, που περιέχουν εμπιστευτικές, ιδιωτικές ή προσωπικές πληροφορίες το κάνουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

Facebook Twitter Pinterest Instagram Google Plus LinkedIn Youtube

Κάντε κράτηση

Εισάγετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν.

Επικοινωνία

Για ερωτήσεις επικοινωνήστε με την ομάδα μας.